Tag: china
Team 2009 Telcel vil gøre bedrageri
af Den hemmelighedsfulde Observer om Ago.05, 2009, under Bad
I dag får jeg en e-mail, ved første øjekast syntes at original og god, men efter en kort undersøgelse viste sig at være et bedrageri, der er sikker på at fange snesevis af intetanende folk.
Grundlæggende er det en e-mail, der hævder at være fra Telcel, og indeholder adresser Telcel, men de vigtigste til bekæmpelse af piratkopiering. Vi foreslår sendetid genoplade kreditkort online. Tog stor umage med at designe dog er helt ulovligt.
Den første mistænkte er url punkt forvaltningen, http://radiomovildipsa.co.cc/, hvilket er helt forkert. Også i din side bruge denne retning til alle filer: http://info-institut.de/en/Bilder/t/index.htm.
Det andet punkt er, at så dig til at købe sendetid kreditkort opkald, men ikke bruger en sikker forbindelse, hvilket er meget dårlig idé.
Endelig har alle urls er forskellige i navn, men pege på en enkelt side, og alle links på siden de linker til den eneste måde at fange dit kreditkort.
Så hvis nogen kommer for at købe der, du er nødt til at annullere dit kreditkort så hurtigt som muligt, eller nå ham tonsvis af klagepunkter at mætte.
Den e-mail går noget som dette i bunden:
2003-2009, Radiomvil Dipsa, Inc. Alle rettigheder forbeholdt:: site udviklet til IE 5,5: Opløsning 800x600:: Du skal bruge Flash 7, Acrobat 5
Når adgang til side ideastelcel.com brugere er underlagt de vilkår og betingelser for brug af samme:: Privacy policy:: politikker og ophavsret.
Og det bringer billedet ser sådan ud:
Oprindeligt blev den e-mail sendt fra et websted i Taiwan eller Kina, ved hjælp af en fejl i en joomla site kaldet DABT-grp.com, der som jeg kender intet til kinesisk, kunne jeg ikke sige dette spørgsmål.
Global indkøb ulovlig mbuyglobal
af Den hemmelighedsfulde Observer om Jun.25, 2009, under den grimme
Nå, denne dag, jeg får spam fra en påstået kinesisk firma, der sælger gadgets og andre ting af teknologi til meget konkurrencedygtige priser .... Efter en kort bestemt analyse, at din e-mail er falsk, sendt via flere broer, som gør mig tror, at de ikke ønsker at blive fundet, siden selv om det er i Kina, og har en vis forbindelse med andre kinesiske sider giver mig en masse at tænkning.
For startere, er der to forfærdelige lag eller lag, der placeres over alt andet og ikke lader dig se menuer, det er en fatal fejl, og meget ubehageligt, kan du ikke lukke dem.
Deres produkter er rigtig billige, jeg tror, at hverken ebay.com jeg har set så meget billigere, hvilket giver mig en dårlig følelse, eller en pirat, eller er et fupnummer. Jeg fandt ingen henvisninger til den side hvor som helst, selv om dens dominans har siden februar, så du behøver ikke have henvisninger bliver mere suspekt.
Nå, den omstændighed, that bekendtgørelsen nåede mig som spam, og oversættelsesfejl, og at var på spansk om din side har ingen måde at se på this sprog, da det gør mig tvivl om, hvorvidt det vil være reel eller ikke.
De viser også flere betalingssystemer gateways logoer anerkendt, men ingen af certificering, det vil sige en paypal logo, for eksempel fra paypal, et sikkert bevis, som sikrer, at lageret er legitimt kommer, gør dette skridt, men blot indsætte billedet, får jeg det indtryk, at det kun er et punkt for reklame, og ingen garanti for noget.
I mellemtiden, da der er nogle bekræftelse ville jeg ikke købe der, medmindre det var noget meget billigt og overførsel.




